Event rengjøring 

 

Event rengjøring er en viktig del av å sikre at et arrangement går smidig og at deltakerne har en positiv opplevelse. Her er noen aspekter du kan vurdere når det gjelder rengjøring for arrangementer:

 

Før arrangementet inneholder dette:

Grundig rengjøring av lokale før deltakere ankommer.

Sjekke og rengjøre toaletter grundig.

Sørge for at innganger og eksitsområder er ryddige og rene.

 

Under arrangementet inneholder følgende:

Kontinuerlig vedlikehold av toaletter og fellesområder.

Rask fjerning av søppel og søl.

Overvåking og rengjøring av matområder.

 

Etter arrangementet:

Grundig rengjøring av alle områder brukt under arrangementet.

Fjerning av søppel og resirkulering.

Rengjøring av eventuelle søl på gulv, møbler eller annet utstyr.

 

Spesifikke behov:

Noen arrangementer kan kreve spesiell rengjøring, for eksempel fjerning av konfetti, dekorasjoner eller annet arrangementsspesifikt avfall.

Rengjøring av teknisk utstyr eller spesialutstyr som brukes under arrangementet.

 

Ved arrangementer over 2000 mennesker kan også Multihatters samarbeide med andre renholdsselskaper og da kan vi gå sammens med andre rengjøringsfirmaer med erfaring i event rengjøring for større arrangementer, dette innebærer selvsakt godkjente renholdsselskapunder Arbeidstilsynet. 

 

En ren og velorganisert arena bidrar til en hyggelig opplevelse for deltakerne. Hvis du planlegger et stort arrangement, kan det være lurt å utarbeide en grundig rengjøringsplan på forhånd med oss i Multihatters.

 

 

Hvis du har spesifikke krav eller ønsker for vasketjenester under event, vil det være lurt å kontakte oss i Multihatters å gi en kort beskrivelse av oppdrag, deretter vil Multihatters  komme rask tilbake til firmaet du/ dere representerer og skreddersy et tilbud for behov og budsjett.