Hjelp til å organisere system hjemme eller i forretningslokalet og kontor

Å organisere system i hjemmet eller kontoret kan være en givende oppgave for å skape et mer behagelig og et mer effektivt  miljø. Her er noen av det vi i Multihatters vektlegger da vi går innå organisere og skreddesyr:

Multihatters Identifiser behov og mål:

Vi definer hva som er viktig for deg og din husholdning eller arbeidsplass. Hvilke områder trenger mest oppmerksomhet? Hva er målene dine med organiseringen?

I vår jobb starter vi med å fjerne unødvendige gjenstander, ting eller klær. Doner eller kast ting du ikke trenger. Dette skaper rom for organisering.

Multihatters hjelper deg med segmentering, der vi for eksempel deler hjemmet ditt/ areidsplass inn i soner eller områder (for eksempel stue, kjøkken, soverom, oppholdsrom) og fokuser på én om gangen.

Multihatters hjelper med å opprett lagringssystemer og der vi ser på løsninger som for eksempel der vi bruk kasser, hyller, kurver og andre organisatoriske verktøy, kontorrekvisitter for å opprette lagringssystemer. Klarhet gjør det enklere å finne ting.

Multihatters jobber med merking, altså merking av bokser, beholdere eller hyller tydelig, spesielt hvis du har flere personer i husstanden eller stor kontor. Dette hjelper alle med å holde seg organisert.

Multihatters hjelper med å minimer rot og etter hvert som du bruker ting hjemme og på arbeidsplassen hjelper vi til med rutiner for å legg dem tilbake på sin faste plass. Dette reduserer behovet for å rydde opp senere, og på sikt blir det mindre å rydde og rengjøre for vaskehjelp.

Multihatters hjelper til med skap rutiner der vi skaper de daglige eller ukentlige rutiner for å opprettholde orden. For eksempel, dediker tid til å rydde opp hver kveld før du går til sengs eller på arbeidsplassen din.