Om oss

Velkommen til MultiHatters - Din partner på renhold

Vi er et dedikert team som er lidenskapelige for å levere førsteklasses vasketjenester som gir deg mer enn bare et rent hjem - vi gir deg fred i sinnet og mer tid til det som virkelig betyr noe.

Med flere års erfaring innen vask og renhold, har vi etablert oss som en pålitelig ressurs for våre kunder. Enten det er en ukentlig rengjøring, en spesiell anledning eller en dyprengjøring, er vi her for å ta vare på alle dine behov.

Vi forstår at hvert hjem er unikt, og det er derfor vi tilpasser våre tjenester for å møte dine spesifikke krav og preferanser. Vårt team av erfarne profesjonelle går ikke bare for å gjøre ditt hjem skinnende rent, men også for å skape et miljø som du virkelig kan slappe av og trives i.

Vi tror på å bygge langvarige relasjoner med våre kunder, og vi streber alltid etter å overskride forventningene. Når du velger MultiHatters, velger du ikke bare en vasketjeneste - du velger en partner som er engasjert i ditt velvære og komfort.

La oss ta vare på rengjøringen, så kan du fokusere på å nyte livet!

MILJØ

Vi er stolte av å tilby førsteklasses vasketjenester som ikke bare gir deg et skinnende rent hjem, men også bidrar til å bevare miljøet. Hos MultiHatters, er vi forpliktet til å redusere vår påvirkning på planeten ved å bruke miljøvennlige produkter og bærekraftige praksiser.

Som en del av vårt engasjement for miljøet, bruker vi utelukkende produkter fra Lilleborg, en anerkjent leverandør som deler vår visjon om bærekraftig rengjøring. Disse produktene er ikke bare effektive og skånsomme mot ditt hjem, men de er også formulert med hensyn til miljøet, slik at du kan føle deg trygg på at din renholdsrutine ikke kompromitterer planetens helse.

Vårt dedikerte team av profesjonelle er opplært i de nyeste miljøvennlige rengjøringsmetodene for å sikre at vi oppnår enestående resultater samtidig som vi respekterer naturen rundt oss.

Velg MultiHatters for en rengjøringsopplevelse som ikke bare gir deg et rent hjem, men også en ren samvittighet. Vi er her for å gi deg en grønnere, renere fremtid - en støvsug om gangen!

 

Forretningsstrategi for MultiHatters

Visjon: Å bli den ledende leverandøren av bærekraftige vasketjenester for både private hjem og næringslokaler, kjent for vår forpliktelse til kvalitet, miljøvennlighet og kundetilfredshet.

Misjon: Vi forplikter oss til å levere førsteklasses vasketjenester som gir våre kunder et skinnende rent miljø samtidig som vi tar vare på miljøet.

Kjerneprinsipper:

Kvalitet: Vi streber etter å levere enestående kvalitet i alle aspekter av våre tjenester, både for private hjem og næringslokaler.
Bærekraft: Vi tar ansvar for vår påvirkning på miljøet og forplikter oss til å bruke miljøvennlige produkter og bærekraftige praksiser i vår virksomhet, både for privat og næringsrengjøring.

Kundetilfredshet: Vi setter kundens behov først og jobber hardt for å oppfylle og overgå deres forventninger med hver rengjøring, uansett om det er for privat eller næringsrengjøring.

Innovasjon: Vi er dedikert til å utforske nye metoder og teknologier som kan forbedre våre tjenester og redusere vår miljøpåvirkning, både for privat og næringsrengjøring.

Samfunnsengasjement: Vi er aktive deltakere i lokalsamfunnet og støtter initiativer som fremmer bærekraft og miljøvern, både for privat og næringsrengjøring.
Strategiske mål:

Øke markedsandelen: Vi vil aktivt markedsføre våre tjenester for både private hjem og næringslokaler for å øke vår kundebase og utvide vår tilstedeværelse i markedet.

Forbedre kundelojalitet: Vi vil fokusere på å levere enestående kundeopplevelser for både privat og næringskunder for å sikre gjentatte forretninger og positiv muntlig omtale.


Utvikle partnerskap: Vi vil etablere samarbeid med andre virksomheter og organisasjoner som deler våre verdier og mål for å styrke vår bærekraftige tilnærming innen både privat og næringsrengjøring.

Kontinuerlig forbedring: Vi vil fortsette å evaluere og forbedre våre prosesser og tjenester for både privat og næringsrengjøring for å oppnå høyere effektivitet og miljøvennlighet.

Gjennomføring: Vi vil opprette et tidsbestemt handlingsplan som inkluderer målbare milepæler og ansvarlige parter for å sikre at vi konsekvent arbeider mot å oppfylle våre strategiske mål, både for privat og næringsrengjøring.

Gjennom vår forpliktelse til kvalitet, bærekraft og kundetilfredshet, vil MultiHatters fortsette å vokse og lykkes som en pålitelig leder innen vasketjenester, både for private hjem og næringslokaler, samtidig som vi tar vare på planeten vi alle deler.

 

Åpenhetsloven hos MultiHatters

Vi er forpliktet til å følge åpenhetsloven for å sikre at vår virksomhet opererer i tråd med juridiske retningslinjer og at vi opprettholder en høy grad av transparens i våre operasjoner. Hos MultiHatters legger vi vekt på åpenhet og tillit i vårt forhold til kunder, samarbeidspartnere og samfunnet generelt. Gjennom overholdelse av åpenhetsloven viser vi vårt engasjement for ansvarlig praksis og respekt for lovverket.

 

Kvalitetssystem og HMS hos MultiHatters

Ved MultiHatters tar vi kvalitet og HMS på alvor for å sikre at våre tjenester leveres på en trygg og pålitelig måte. Vårt kvalitetssystem er utformet for å sikre at vi oppfyller og overgår kundens forventninger, samtidig som vi overholder gjeldende lover og forskrifter.

Vi implementerer strenge kvalitetskontroller gjennom hele vår driftsprosess, fra rengjøringsprosedyrer til kundeservice, for å sikre at våre tjenester oppfyller høye standarder. Dette inkluderer regelmessig opplæring av vårt personale, bruk av kvalitetsprodukter og -utstyr, samt grundig inspeksjon av utført arbeid.

Når det gjelder HMS, tar vi ansvar for helsen, miljøet og sikkerheten til både vårt personale og våre kunder. Vi følger nøye med på gjeldende HMS-forskrifter og implementerer tiltak for å sikre et trygt arbeidsmiljø for våre ansatte og en sikker opplevelse for våre kunder. Dette inkluderer riktig opplæring i bruk av utstyr og kjemikalier, risikovurderinger av arbeidsmiljøet og implementering av tiltak for å forebygge skader og ulykker.

Ved å prioritere kvalitetssystem og HMS viser MultiHatters vårt engasjement for å levere førsteklasses tjenester samtidig som vi tar vare på helsen og sikkerheten til våre ansatte og kunder.

 

Samarbeidspartnere:

Forsikring: Fremtind

Regnskap: Sparebank 1 SMN Regnskap

Regnskapssytem: PowerOffice

Bedriftshelsetjeneste: Arca

Vaskemidler leveres av: Lilleborg

Arbeidstilsynet:

Godkjent bedrift i renholdsregisteret